Een sprookjes bruiloft met een bruiloft tent!

Creëer een verrassende droombruiloft met een bruiloft tent

Wanneer je een waanzinnige bruiloft wilt organiseren dan zijn er diverse mogelijkheden om dat te realiseren. Soms zijn ideeën niet uitvoerbaar om praktische of financiële redenen. Daarom heeft Kamstra tentenverhuur de oplossing voor jullie trouwerij: Een bruiloft tent. Wij hebben verschillende tenten op voorraad. De originele manier om mee het feest te organiseren. Verrassend voor jullie gasten, eigentijds en 100% kwaliteit.

Laat samen met Kamstra Tentenverhuur jullie wensen tot leven komen. En geef jullie gasten een onvergetelijke dag. Door onze ervaring kunnen wij jullie goed adviseren om jullie droombruiloft uit te laten komen.

Onze feestlocatie is overal te plaatsen.

Een bijzonder trouwfeest? Dat betekent trouwen op bijzondere plek! Wij noemen een aantal voorbeelden waar onze bruiloft tenten te plaatsen zijn.

Spookjes bruiloft in de natuur

Het bos biedt de omgeving voor een sprookjesachtige en magische bruiloft. De zon schijnt heerlijk tussen de bomen door. Aan de rand van het heide- of grasveld vindt het feest plaats. Laat de magie zijn werk doen.

Frisse zeelucht, ondergaande zon.

Heerlijk aan ze trouwen. Met je blote voeten in het zand. Hoor het ruisen van de golven. De zon zakt langzaam in zee. Een fantastisch feest op het strand, met alle faciliteiten.

Lekker thuis

Liever thuis het jawoord geven? Dat kan uiteraard ook. Op je eigen plek bouwen wij de tent op. Door ons uitgebreide assortiment kunnen wij voor iedere tuin en feest een geschikte tent leveren.

 
 
Board Image 1

Aluhal

De aluhal wordt gebouwd met een zwaardere aluminium constructie als de alutent. De aluhallen hebben zijwanden gemaakt van harde pvc en is deze aluhal voorzien van harde entree deuren.

Meer informatie
Board Image 2

Alutent

Deze alutent is zoals de naam al doet vermoeden van aluminium gemaakt, wat het geheel een zeer stevige constructie geeft.

Meer informatie
Board Image 3

Partytent

Bij ons kunt u eenvoudig een partytent huren. Een partytent wordt gehuurd om er zeker van te zijn dat gasten droog kunnen staan tijdens een feestje. Zo bent u niet afhankelijk van het weer

Meer informatie
 
 
Board Image 1

Stretch tent

Zoals de naam het al doet vermoeden, is de strechtent vooral gekenmerkt door zijn flexibiliteit. Of het nu een bruiloft, privéfeest, een zakelijk evenement of een drukbezocht festival is.

Meer informatie
Board Image 2

Pagodetent

Een Pagodetent dankt zijn naam aan de unieke dak constructie, herkenbaar aan een glooiende punt.

Meer informatie
Board Image 3

Podiums & Vloeren

Een podium wordt gebouwd met een ijzeren balken frame in de hoogtes 70cm of 95cm. Hierop worden vloerdelen geplaatst van 1m x 5m. De podia worden geleverd inclusief een trap en/of een podium rok. Wij leveren naar keuze 2 type vloeren. Houten vloeren of een cassette vloer

Meer informatie

Voor ieder seizoen!

Een tent voor jullie bruiloft, is seizoen onafhangelijk. >

De meeste bruiloften vinden plaats in de zomer. Omdat de kans op zon en droog weer groter is. Echter kan trouwen in de winter juist heel romantisch zijn. De winter geeft een huwelijksfeest een bijzonder gevoel door de kou, sneeuw en ijs. In de avond wordt het lekker snel donker, waardoor de verlichting voor een knus effect geeft. Kaarsen en sfeerverlichting geven de winters romantiek. Lekkere winterse warme hapjes en drankjes, openhaard aan, zorgen ervoor dat iedereen er lekker warm bijzit.

Kamstra tentenverhuur heeft een groot assortiment en daardoor ben je niet afhangelijk van een bepaald seizoen. Van de lente, zomer, hefst tot aan de winter hebben wij voor ieder seizoen een passende oplossing. Binnen is altijd een aangename temperatuur en sta je droog. Ook kunnen wij een houten vloer leggen, met tapijttegels in kleur naar keuze voor extra luxe.

Voor ieder budget een geschikte tent.

Is er een ruim budget beschikbaar, of is er minder te besteden? Wij hebben voor ieder budget een passende bruiloft tent. Op jullie gekozen locatie. Richt hem in naar smaak en bestedingsruimte, naar jullie persoonlijke wensen.

Offerte aanvragen