Evenementen tenten verhuur

Kamstra tentenverhuur is veel ervaring met het verhuren van tenten bij publieke en zakelijke evenementen.

De algehele presentatie is dan belangrijk. Wij kunnen elk soort tent leveren, voor ieder evenement, in ieder formaat. Wij leveren uit voorraad. Dus kunnen snel leveren, en de kwaliteit waarborgen.

Voordelen van evenementen tent verhuur bij Kamstra tentenverhuur.
- Snelle levering -
- Veel ervaring met uiteenlopende projecten -
- Advies op locatie -
- Inclusief op- en afbouw -
- Allerlei toebehoren zoals vloeren, kachels en toiletten -
- Voldoet aan alle veiligheidsnormen en vergunningeisen -

Offerte aanvragen

Een greep uit de tenten in ons assortiment

Kamstra tentenverhuur kan ieder soort tent leveren. Onze tenten in te zetten voor zowel kleine als grote evenementen. Hieronder ziet u een greep uit ons assortiment tenten:
- Aluhal -
- Alutent -
- Partytent -
- >Stretch tent -
- Pagode tent -
- Bruiloft tent -
- Partytent -

 
 
Board Image 1

Aluhal

De aluhal wordt gebouwd met een zwaardere aluminium constructie als de alutent. De aluhallen hebben zijwanden gemaakt van harde pvc en is deze aluhal voorzien van harde entree deuren.

Meer informatie
Board Image 2

Alutent

Deze alutent is zoals de naam al doet vermoeden van aluminium gemaakt, wat het geheel een zeer stevige constructie geeft.

Meer informatie
Board Image 3

Partytent

Bij ons kunt u eenvoudig een partytent huren. Een partytent wordt gehuurd om er zeker van te zijn dat gasten droog kunnen staan tijdens een feestje. Zo bent u niet afhankelijk van het weer

Meer informatie
 
 
Board Image 1

Stretch tent

Zoals de naam het al doet vermoeden, is de strechtent vooral gekenmerkt door zijn flexibiliteit. Of het nu een bruiloft, privéfeest, een zakelijk evenement of een drukbezocht festival is.

Meer informatie
Board Image 2

Pagodetent

Een Pagodetent dankt zijn naam aan de unieke dak constructie, herkenbaar aan een glooiende punt.

Meer informatie
Board Image 3

Podiums & Vloeren

Een podium wordt gebouwd met een ijzeren balken frame in de hoogtes 70cm of 95cm. Hierop worden vloerdelen geplaatst van 1m x 5m. De podia worden geleverd inclusief een trap en/of een podium rok. Wij leveren naar keuze 2 type vloeren. Houten vloeren of een cassette vloer

Meer informatie

Tentenverhuur voor zakelijke evenementen

Het gebruik van tenten bij een zakelijk evenement is dé gelegenheid bij uitstek om te laten zien waar uw bedrijf voor staat.

Voor het ontvangen van uw relaties, op een beurs, of een event met werknemers, met onze tenten maakt u zeker een blijvende indruk.
Kamstra tentenverhuur biedt voor iedere gelegenheid de juiste tent(en). Samen met u zorgen wij voor de juiste sfeer voor uw zakelijke evenement. Wij bouwen de tenten op, vrijstaand, of tegen een gebouw aan, zodat u eenvoudig tot een grotere ruimte beschikt voor het ontvangen van gasten of klanten.

Tenten voor publieke evenementen huren

Omdat wij veel verschillende project gerealiseerd hebben zijn wij een ervaren partner op het gebied van het organiseren van grote en publieke evenementen.

Wij kunnen elk formaat tent leveren en biedt hierdoor een tent voor iedere gelegenheid een uitkomst. Van sportevenement, culinair festival of streekfair.
Wij zijn een ervaren partner als het gaat om het organiseren van grote, publieke evenementen. Ons grote assortiment tenten biedt voor elke gelegenheid een uitkomst, of het nu gaat om een sportief toernooi, culinair festival of culturele fair. Zo hebben onze tenten gestaan bij verschillende grote publieke evenementen in Twente en Nederland. Veiligheid is een belangrijk aspect bij publieke evenementen. Onze tenten voldoen altijd aan alle veiligheidnormen volgens het Tentboek/conform NEN 8020-41.

Advies en maatwerk op locatie

Omdat iedere evenementen locatie anders is, komen wij de locatie bezoeken. Wij kunnen u op deze manier persoonlijk advies geven over welke tent het meest geschikt is voor de gelegenheid. Ook wordt er gekeken naar de ondergrond, mogelijke posities en benodigde toebehoren. Wij vinden deze persoonlijke aandacht erg belangrijk en uw heeft altijd een vast contactpersoon die de situatie kent.

Op- en afbouw van evenementen tenten

Er komt veel kijken bij de organisatie van een groot publiekelijk, persoonlijk of bedrijfsevenement. Wij nemen graag een deel van uw werk uit handen. Kamstra tentenverhuur zorgt voor het leveren van de tenten, maar ook voor de op- en afbouw er van. Ook kunnen wij zorgen voor allerlei toebehoren zoals vloerdelen, kachels, podium, toiletten. Onze totaaloplossing zorgt voor minder werk voor u en garandeert dat de tent veilig opgebouwd wordt.

Extra’s bij tenten

Bij het leveren van de tenten, kunnen wij ook allerlei extra’s leveren bij deze tenten. Zo heeft u 1 aanspreekpunt voor alle onderdelen. En zorgen wij ook voor het vervoer en plaatsing.

Vloerdelen en tapijttegels

Bij een niet verharde ondergrond kunnen vloerdelen uitkomst bieden. Zo wordt deze niet drassig en blijft deze intact. Hierbij kunnen ook tapijttegels geleverd worden, om het geheel netjes af te werken. Deze zijn er in verschillende kleuren en motieven. Zo wordt de tent nog persoonlijker en krijgt deze een meer exclusieve uitstraling.

Heaters en kachels.

Het is niet altijd mooi weer in Nederland. Dus biedt een tent de uitkomst. Is het ook koud buiten dan kan er gekozen worden voor heaters of kachels. Om de gasten of bezoekers extra comfort te bieden bieden kachels de uitkomst in de evenementen tent. De heaters zijn voorzien van een termosstaat, voor een aangename temperatuur.

Toiletten

Een tent zorgt voor extra vloeroppervlak. Indien daardoor te weinig toiletten aanwezig zijn bij uw evenment dan kunnen extra mobiele toiletvoorzieningen plaatsen.

Offerte aanvragen