Tent huur

Ben je op zoek neer een huur tent?

Wij hebben tenten voor elke gelegenheid. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste tent, of leveren hem ook af op de gewenste locatie. In onderstaand overzicht zie je verschillende tenten staan. Voor iedere gelegenheid is een tent te huren. Weet je niet welke tent het beste is voor jouw evenement, neem dan vrijblijvend contact op met ons. We helpen je graag verder! Wij leveren in heel Nederland. Kamstra tentenverhuur is dé tentverhuurder van Twente en Nederland! Wij hebben een grote voorraad aan tenten en toebehoren beschikbaar.

Offerte aanvragen

Huur voor ieder evenement een andere type tent

Je organiseert een bedrijfsfeest, bruiloft, buurt barbecue, festival of een ander feest of evenement en bent op zoek naar een tentverhuur bedrijf waar u een tent kunt huren?

Wij geven je graag wat meer informatie over de verschillende soorten tenten. Er zijn verschillende soorten en bijbehorden maten tenten. Ook hebben tenten ook ieder een eigen stijl. Of je nou een groot of klein evenement organiseert, het huren van 1 of meerdere tenten is altijd mogelijk. Je houdt je gasten beschut tegen alle weersomstandigheden en je houdt geluid beperkt voor de omgeving . Vindt het evenement op een groot terrein plaats? Kies er dan voor een aluhal, alutent of een flexibel uit te breiden Pagodetent. Wil je een tent huren voor beschutting tegen neerslag, maar wil je geen muren? Kies dan voor een Stretchtent of een partytent. Vraag vrijblijvend naar de tent huur mogelijkheden voor uw evenement. Je kunt een tent huren voor een dag, een heel weekend of zelfs alleen maar een paar uur, de mogelijkheden zijn te over. Bij de grote tentenverhuur kan zit de opbouw van de tent vaak bij de prijs inbegrepen. Medewerkers van Kamstra Tentenverhuur bouwen de tent voor jou op en zetten hem goed vast zodat de tent aan alle veiligheids- en vergunningvoorschriften voldoet.

 
 
Board Image 1

Aluhal

De aluhal wordt gebouwd met een zwaardere aluminium constructie als de alutent. De aluhallen hebben zijwanden gemaakt van harde pvc en is deze aluhal voorzien van harde entree deuren.

Meer informatie
Board Image 2

Alutent

Deze alutent is zoals de naam al doet vermoeden van aluminium gemaakt, wat het geheel een zeer stevige constructie geeft.

Meer informatie
Board Image 3

Partytent

Bij ons kunt u eenvoudig een partytent huren. Een partytent wordt gehuurd om er zeker van te zijn dat gasten droog kunnen staan tijdens een feestje. Zo bent u niet afhankelijk van het weer

Meer informatie
 
 
Board Image 1

Stretch tent

Zoals de naam het al doet vermoeden, is de strechtent vooral gekenmerkt door zijn flexibiliteit. Of het nu een bruiloft, privéfeest, een zakelijk evenement of een drukbezocht festival is.

Meer informatie
Board Image 2

Pagodetent

Een Pagodetent dankt zijn naam aan de unieke dak constructie, herkenbaar aan een glooiende punt.

Meer informatie
Board Image 3

Podiums & Vloeren

Een podium wordt gebouwd met een ijzeren balken frame in de hoogtes 70cm of 95cm. Hierop worden vloerdelen geplaatst van 1m x 5m. De podia worden geleverd inclusief een trap en/of een podium rok. Wij leveren naar keuze 2 type vloeren. Houten vloeren of een cassette vloer

Meer informatie

Extra mogelijkheden bij de tenten

Je kunt er uiteraard voor kiezen om alleen een tent te huren, maar overweeg ook andere mogelijkheden.

Kamstra Tentenverhuur biedt verschillende extra opties bij de tenten. Vier je feest of houdt je een evenement in een iets grotere tent, dab kan het handig zijn om verwarming te huren. De tentverwarming is aangepast aan de grootte van de tent, de hoeveelheid mensen en het weer, zodat de gasten niet in de kou hoeven te staan. Daarnaast kan het handig zijn om vloerdelen te huren voor op de grond. Bij grotere tenten zitten deze vloeren inbegrepen. In andere gevallen kun je er voor kiezen om deze er bij te huren. Vloerdelen zijn ideaal als het (bruiloft)feest of evenement op een natuurlijke ondergrond plaatsvindt. Wordt er bijvoorbeeld gedanst? Dan kan het zijn dat de ondergrond in de tent drassig wordt. Een vloerdeel zorgt voor een dansvloer in je gehuurde tent.
Er zijn houten vloeren. Dit zijn tentvloeren van 1m x 5m gelegd op een houten balklaag welke uiteraard netjes waterpas wordt gesteld ongeacht de ondergrond.
Daarnaast zijn er cassette vloeren. Deze bestaan uit vloerdelen van 2,5m x 5m en worden met behulp van een heftruck direct waterpas neergelegd. Tevens worden de delen in verband vastgelegd. Deze vloer heeft een grotere draagkracht dan de houten vloer.

Offerte aanvragen