Feesttent of evenemententent huren?

Verhuur in heel Nederland

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verhuren verschillende soorten feesttenten. Onmisbaar tijdens evenementen maar ook noodzakelijk tijdens een braderie, dorpsfeest, of op een tuinfeest. Wij helpen u met het kiezen van de ideale feesttent die past bij uw situatie. Zo betaald u niet te veel, maar heeft u alles toch uitstekend voor elkaar.

 
 
Board Image 1

Aluhal

De aluhal wordt gebouwd met een zwaardere aluminium constructie als de alutent. De aluhallen hebben zijwanden gemaakt van harde pvc en is deze aluhal voorzien van harde entree deuren.

Meer informatie
Board Image 2

Alutent

Deze alutent is zoals de naam al doet vermoeden van aluminium gemaakt, wat het geheel een zeer stevige constructie geeft.

Meer informatie
Board Image 3

Partytent

Bij ons kunt u eenvoudig een partytent huren. Een partytent wordt gehuurd om er zeker van te zijn dat gasten droog kunnen staan tijdens een feestje. Zo bent u niet afhankelijk van het weer

Meer informatie
 
 
Board Image 1

Stretch tent

Zoals de naam het al doet vermoeden, is de strechtent vooral gekenmerkt door zijn flexibiliteit. Of het nu een bruiloft, privéfeest, een zakelijk evenement of een drukbezocht festival is.

Meer informatie
Board Image 2

Pagodetent

Een Pagodetent dankt zijn naam aan de unieke dak constructie, herkenbaar aan een glooiende punt.

Meer informatie
Board Image 3

Podiums & Vloeren

Een podium wordt gebouwd met een ijzeren balken frame in de hoogtes 70cm of 95cm. Hierop worden vloerdelen geplaatst van 1m x 5m. De podia worden geleverd inclusief een trap en/of een podium rok. Wij leveren naar keuze 2 type vloeren. Houten vloeren of een cassette vloer

Meer informatie

Kamstra Feesttenten verhuur

Een evenemententent of feesttent huren doet u bij Kamstra. Wij hebben jarenlange ervaring in het adviseren, plaatsen en afbreken van allerlei soorten evenementententen. Het verhuren van feesttenten zit bij ons in de genen. Elk evenement vraagt om een andere tent. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al voor zeer veel verschillende feesten en evenementen een feesttent verhuurd. Wij ondersteunen en adviseren u bij het maken van een keuze. U kunt bij ons vrijblijvend en zonder verplichting een advies op maat laten maken. Onze vertegenwoordiger komt langs om de locatie te bekijken. Na zijn analyse kan hij u precies vertellen hoeveel en welk type feesttent u moet huren. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken, wij regelen het voor u. Wij hebben alles in ons assortiment, van een kleine party tent voor een tuinfeest, tot een grote evenemententent voor een dorpsfeest.

Offerte aanvragen